Skip to main content
openai
Artikkel
Kompetanse

Minus 1s OpenAI-løsninger

Prøv Minus 1s integrasjon med GPT.

Minus 1 har utviklet en egen integrasjon med GPT-3.5, en av de mest avanserte kunstige intelligensmodellene tilgjengelig fra OpenAI. Vi kan med dette hjelpe bedrifter med å optimalisere sine løsninger ved å dra nytte av den formidable kapasiteten som ligger bak denne tjenesten.

Med Minus 1s integrasjon kan innovative bedrifter utnytte KI til å forbedre, personalisere og automatisere en rekke av sine arbeidsprosesser. Tjenesten er fleksibel og kan skaleres til å håndtere store datamengder og dermed imøtekomme spesialtilpassede behov.

I Minus 1 heter vår første verdi nytenkende, og vi søker alltid etter å utfordre status quo. Kunstig intelligens har allerede vist seg å ha stor nytteverdi i varierte brukstilfeller. Ta kontakt dersom du ønsker å ta del i den teknologiske utviklingen.

App for Slack

Vi har utviklet en app for Slack, AIssistant, som er tilgjengelig i beta. Dette er et nyttig verktøy for alle organisasjoner som bruker Slack. Appen gir tilgang til å samhandle med GPT direkte fra grensesnittet og kan generere svar på forespørsel.

Eksempel på bruk

Q: /gpt Jeg er opprømt over tilbakemeldingen jeg fikk fra min gode kollega. Hvordan kan jeg uttrykke dette med emojis?

A: 😱💖😍🙌👏💯


Trykk på knappen for å legge AIssistant til i ditt workspace.

Legg til AIssistant

NB! Integrasjonene videresender all inndata til OpenAI. Vi oppfordrer på det sterkeste til å unngå å sende inn sensitive opplysninger, ettersom dette blir delt med tredjepart. Det er kun inntastet data som blir videresendt. Les mer om hvordan OpenAI behandler innsendt data på deres hjemmesider.

Klikk her for en detaljert beskrivelse av appens retningslinjer for personvern som forklarer hvordan AIssistant samler inn, behandler og videresender brukerdata til OpenAI’s APIer (på engelsk).

Inspirerte mennesker.

Si hei👋