Skip to main content
karriere

Karriere i Minus 1

Vil du være med å sette ny bransjestandard?

Minus 1 er grunnlagt på ideen om at inspirerte mennesker skaper de beste løsningene. Vi er et nyoppstartet konsulentselskap med en ambisjon om å utfordre det etablerte og satse på innovativ og nyskapende teknologi. Teamet vårt består av fem effektive, dyktige og motiverte problemløsere med ekspertise innen skreddersydde digitale løsninger. Vi har klokketro på prosjektet vårt og leter etter deg som ønsker å være med på reisen.

Minus 1

Vi er ikke helt som alle andre konsulentselskaper. Vi har valgt å gjøre ting annerledes, og det begynner med en utradisjonell arbeidsuke. Hos oss har du 4-dagers kundearbeid per uke, supplert med én dag du kan bruke til noe som inspirerer deg. Denne dagen er din egen, og du bestemmer selv innholdet. Om det er å holde deg teknologisk oppdatert, utforske nye eventyr i fjellet, eller fordype deg i prosjekter, er det opp til deg. Denne dagen har vi valgt å kalle Minus 1-dagen. Vi tror at frihet og selvbestemmelse kuliminerer i motivasjon og inspirasjon som igjen resulterer i bedre løsninger og dyktigere problemløsere.

Glad kontormann. Mann og kvinne.

Vi søker deg som brenner for verdiskapning, er dyktig, snill, og har god gjennomføringsevne. Du vil bli en del av et særdeles dyktig fagmiljø som tilbyr ekspertise innen rådgivning, teknisk arkitektur, DevOps, CI/CD, utvikling, kunstig intelligens, drift og vedlikehold. Vi ønsker å utvide vår portefølje av fagkunnskap og kompetanse, og trenger flere kreative mennesker som kan bidra til å utfordre det etablerte og sette ny bransjestandard.

Hva kan vi tilby deg?

Goder

 • Konkurransedyktig provisjonslønn, med grunnlønn i henhold til Teknas lønnsstatistikk.
 • Minus 1-dagen kompenseres separat i tillegg til provisjonslønnen.
 • Flat bonusordning: alle får den samme årlige bonusen.
 • Mulighet for å raskt erverve eierandeler. Minus 1 er 100% ansatteid.
 • Et generøst individuelt teknologibudsjett for nødvendig arbeidsutstyr, inkludert mobiltelefon.
 • Mulighet for å delta på spennende konferanser i inn- og utland.
 • Gode forsikringsordninger, inkludert behandlingsforsikring hos Gjensidige.
 • Inntil 12 psykologbesøk i året.
 • Et raust individuelt personlig budsjett som kan brukes til kompetanseheving og trening.
 • Foreldrepermisjon inntil 9G.
 • Konkurransedyktig pensjon.
 • Flotte kontorlokaler på Rebel i Oslo sentrum.

Muligheter

Vi verdsetter kunnskap og inspirasjon, og jobber for at alle ansatte skal få muligheten til å utvikle seg på den måten de ønsker. Enten det er selvstudier, konferanser eller andre faglige aktiviteter, gir vår rause arbeidsuke tid til dette.

Du vil få være med å forme selskapet. Alle ansatte er medeiere, og vi ønsker å skape et selskap der man føler tilhørighet, og der alle får være med å stake ut kursen vi skal ta. Hos oss er det alltid full åpenhet rundt lønns- og bonusordninger.

Ekte påvirkningskraft

Vår ambisjon er at selskapets mål skal være summen av de ansattes mål. Dette gir oss fleksibilitet og mulighetsrom til å navigere i den retningen vi ønsker, og det åpner opp for store ansvarsområder innen markedsføring, rekruttering og ledelse. Hos oss får du muligheten hvis du er inspirert nok.

3 glade menn. Mann som vinner pingpong.